Tom Hiddleston bereidt je vast voor op zijn afscheid als Loki: Dat komt eraan

Tom Hiddleston bereidt je vast voor op zijn afscheid als Loki: Dat komt eraan

Zijn toekomst is beperkt!?

Acteur Tom Hiddleston herinnert zijn fans eraan dat hij niet voor eeuwig Loki zal spelen in het Marvel Cinematic Universe. Gelukkig weten we ook zeker dat hij voorlopig nog wel in die rol zit.

Hiddleston maakte in 2011 in de film Thor zijn debuut als Loki. Na een paar momenten waarop hij zogenaamd om het leven kwam, ging hij echt dood in Avengers: Infinity War. Vervolgens keerde Loki terug in zijn eigen serie op streamingdienst Disney+. Die show krijgt sowieso een tweede seizoen, maar wat brengt de toekomst daarna?

Einde als Loki
Tijdens de People's Choice Awards kreeg Hiddleston de prijs voor The Male TV Star of 2021. Daar vertelde hij dat hij hooguit "een tijdelijke fakkeldrager" voor het personage Loki is. Dat ziet hij als een "eer en een groot plezier".

Hoewel de acteur niet in ging op wat hij dan daarmee wil zeggen, moge duidelijk zijn dat hij fans wel eraan herinnert dat aan alles een einde komt, en dus ook aan zijn tijd als Loki.

Het Marvel Cinematic Universe werkt in zekere zin ook al aan een manier om een nieuwe Loki te introduceren. In de serie Loki zagen we immers meerdere varianten van hem opdoemen. Zo bezien kan dat uiteindelijk de manier zijn om een opvolger te presenteren.

Check hieronder de speech van Hiddleston:



NieuwsFilm

meest populair