'Hawkeye' verandert het Marvel Cinematic Universe met aflevering 5

'Hawkeye' verandert het Marvel Cinematic Universe met aflevering 5

Volgende week moet je wel even met je ogen knipperen.

De Marvel-serie Hawkeye is een nieuw verlengstuk van het Marvel Cinematic Universe. De serie zal met Kate Bishop van actrice Hailee Steinfeld (Spider-Man: Into the Spider-Verse) al een belangrijk nieuw personage introduceren. Maar daar blijft het niet bij. Let op: vermoedelijk GROTE SPOILERS!!!

In de serie krijgen we ook het personage Maya Lopez / Echo van actrice Alaqua Cox te zien. De dove actrice zal daarna ook haar eigen serie Echo krijgen op Disney+. Maar we krijgen meer nieuwe gezichten, er zijn namelijk nog flinke verrassingen onderweg!

Grote spoiler voor Hawkeye aflevering 5
Vandaag is aflevering vier van Hawkeye op Disney+ in première gegaan. De aflevering van volgende week lijkt een enorme introductie te bevatten. Dit blijkt uit een reactie van TV Line-reporter Matt Webb Mitovich: "Ik heb gehoord dat aflevering vijf Twitter zo'n beetje op gaat blazen."

Nu wordt er gesuggereerd dat die aflevering het personage Wilson Fisk a.k.a. Kingpin introduceert in het Marvel Cinematic Universe. Hij zou gespeeld moeten gaan worden door Vincent D'Onofrio, die de rol ook speelde in de Netflix/Marvel-serie Daredevil.

Overigens zagen we Fisk al kort in aflevering twee van Hawkeye, al werd toen nog niet onthuld welke acteur de rol speelt. Wat zeg jij? Ben jij blij als D'Onofrio de rol weer speelt?

NieuwsFilm

meest populair