Officieel: 'The Batman' krijgt spin-off over The Penguin van Colin Farrell

Officieel: 'The Batman' krijgt spin-off over The Penguin van Colin Farrell

Op HBO Max verschijnt een serie over de Batman-schurk.

Net als Marvel Studios werken DC Films en Warner Bros. aan een uitgebreid film- en tv-universum rond de personages uit hun superheldenfranchises. Nu wordt duidelijk dat de film The Batman een spin-off op HBO Max krijgt over een van de schurken in die film.

Via Variety wordt bekend dat Colin Farrell (In Bruges, True Detective) te zien zal zijn als The Penguin in een spin-off serie op HBO Max. Ook zal hij uitvoerend producent zijn. Farrell debuteert begin maart 2022 als Oswald Cobblepot / The Penguin in de film van regisseur Matt Reeves (Cloverfield, War for the Planet of the Apes).

Spin-off serie The Batman over The Penguin
In de eerste beelden uit The Batman was Farrell al kort te zien als zijn personage en daarin is de acteur redelijk onherkenbaar, doordat hij flink wat make-up en dergelijke moet gebruiken voor de rol.

Het script voor de serie komt van Lauren LeFranc. Warner Bros. Television is de producent en regisseur Reeves en Dylan Clark zijn ook uitvoerend producenten.

Overigens is er al een andere spin-off serie van The Batman in de maak voor op HBO Max. Die serie gaat over het Year One-verhaal en is met name gericht op de Gotham Police Department. De allereerste nieuwe live action DC-serie op HBO Max is overigens Peacemaker, een spin-off van The Suicide Squad.

NieuwsFilm

meest populair