Zo rijk is Will Smith uit 'Bad Boys for Life' en 'Aladdin'

Zo rijk is Will Smith uit 'Bad Boys for Life' en 'Aladdin'

Van The Fresh Prince of Bel-Air naar een van de grootste Hollywoodsterren.

Acteur Will Smith werd in 1968 geboren in Philadelphia, Pennsylvania en zijn volledige naam is Willard Carroll (Will) Smith Jr. Volgens de IMDB debuteerde de acteur in de tv-serie ABC Afterschool Specials uit 1990 en zijn meest recente film is de biopic King Richard uit 2020.

Voorlopig lijkt Smith nog niet klaar met acteren. Zijn IMDb-pagina staat vol nieuwe projecten. Zo heeft hij de tv-serie This Joka al opgenomen en filmt hij nu de actiefilm Emancipation van regisseur Antoine Fuqua. Andere projecten zijn The Council, Fast and Loose, Bad Boys 4 en mogelijk ook nog Bright 2.

Uiteraard kende hij al heel wat successen. Smith speelde namelijk in vele grote Hollywoodfilms zoals de Men in Black-reeks en Bad Boys-films. Andere grote titels van de acteur zijn I Am Legend, i, Robot, Hancock, Suicide Squad, Aladdin en Enemy of the State. Uiteraard bracht de tv-serie The Fresh Prince of Bel-Air hem zijn wereldfaam.

Wat is het vermogen van Keanu Reeves?
Uiteraard is Smith ook rapper, producent en nog veel meer. Ook zou hij veel verdienen aan zijn goed gevolgde Instagram, TikTok en YouTube-kanalen. Met zijn films verdiende hij enkele tientallen miljoenen per jaar, met soms wel 80 miljoen dollar per jaar.

Voor zijn rol in Bright 2 zou hij een bedrag van 35 miljoen dollar in het vooruitzicht stellen, dus ook in de toekomst zou hij nog voldoende kunnen incasseren. Samen met zijn vrouw Jada Pinkett Smith bezit Smith voor meer dan 100 miljoen dollar aan onroerend goed.

Het totale vermogen van Smith wordt geschat op zo'n 350 miljoen dollar. En komende jaren wordt dat vast nog aangevuld.

NieuwsFilm

meest populair