Terugkeer Netflix-helden en Spider-Man schurken in het MCU toegelicht door Kevin Feige

Terugkeer Netflix-helden en Spider-Man schurken in het MCU toegelicht door Kevin Feige

Marvel-baas geeft tekst in uitleg over de komst van deze bekende Marvel-personages van buiten het MCU.

De afgeronde Infinity Saga van het Marvel Cinematic Universe leidde uiteindelijk tot de komst van de Infinity Stones en Thanos. Nu zet Marvel Studios in op een soort "Multiverse Saga" met ongetwijfeld nieuwe grote bedreigingen. Ook krijgen we heel wat bekende gezichten uit andere Marvel-producties te zien.

In Spider-Man: No Way Home krijgen we schurken uit de oudere Spider-Man films te zien die geen onderdeel uitmaken van het Marvel Cinematic Universe. Ook heeft Marvel Studios-baas Kevin Fige deze week onthuld dat we de Daredevil uit de Netflix / Marvel-series, die verschenen tussen 2015 en 2019, in het MCU te zien krijgen.

Waarom die bekende schurken in No Way Home?
"Ik denk dat we in de loop der jaren iets hebben geleerd, zeker als het gaat over deal tussen Disney en Sony om films samen te maken. En dat is dat alles mogelijk is als er maar genoeg mensen in geloven en er een passie voor is," aldus Feige in een interview over de ambities van No Way Home.

"Het onthullen van de identiteit van Peter Parker aan het einde van Far From Home gaf ons de mogelijkheid om dingen te doen die we nog nooit eerder in een Spider-Man-film hebben gezien. Dat is het leuke van films maken, dingen doen die mensen nog niet eerder hebben gezien," aldus Feige. "En in het MCU zijn er manieren om verbazingwekkende dingen te laten zien, en Dr. Strange is daar een goed kanaal voor."

Meer Netflix-personages in het MCU?
Feige onthulde deze week zelf dat Charlie Cox' Daredevil een aandeel krijgt in het MCU. Maar komen er meer personages uit die Netflix-series naar het grotere filmuniversum?

"Altijd als er een personage terugkomt in de Marvel-sandbox dan zeg ik dat het een ander hulpmiddel wordt bij het vermogen om de verhalen te vertellen in het MCU. Zoals ik al eerder zei, het goede nieuws is dat alles zal worden onthuld wanneer mensen het eindelijk zullen zien," aldus Feige tegenover Screen Rant.

En met die laatste opmerking lijkt Feige de deur open te houden voor meer Netflix-helden en het wordt duidelijk dat No Way Home het Multiverse echt zal ontvouwen voor de Marvel-fans.

NieuwsFilm

meest populair