Benedict Cumberbatch vertelt over zijn zorgen rond 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Benedict Cumberbatch vertelt over zijn zorgen rond 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Benedict Cumberbatch had zo wat zorgen.

Acteur Benedict Cumberbatch heeft alle vertrouwen in het succes van Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Maar hij blijkt zich desalniettemin zorgen gemaakt te hebben over het verhaal rond de Sorcerer Supreme in zijn eigen film.

Vorige maand kwam Doctor Strange in the Multiverse of Madness in het nieuws omdat de film relatief uitgebreide heropnames moet doormaken. Marvel Studios gaat maar liefst zes weken lang zes dagen per week aan extra materiaal opnemen, meer dan normaal is voor de franchise.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Cumberbatch verscheen tijdens de WTF Podcast van Marc Maron, waar hem gevraagd werd of het wel "jouw film" is, gezien de aanwezigheid van verschillende andere Marvel-sterren. Is het dus wel een solofilm, of is het meer een crossover?

"Ja", begon de acteur. "Maar ja, dat is deel van het probleem. Er is heel veel aan de hand. Ik vroeg me af of ik wel een verhaal had. Of het wel werkte. Nee, er is genoeg moois om te doen. Maar het is een drukke film. Hij heet The Multiverse of Madness en is echt gestoord."

Zo klinkt het alsof Cumberbatch zich in eerste instantie enige zorgen maakte over Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De heropnames zouden die zorgen vermoedelijk wel op kunnen lossen.

De nieuwe film omvat onder meer Doctor Strange, de Scarlet Witch, Wong en America Sanchez.

NieuwsFilm

meest populair