Zo rijk is acteur Johnny Depp uit 'Pirates of the Caribbean'

Zo rijk is acteur Johnny Depp uit 'Pirates of the Caribbean'

Depp is rijk, maar niet zo rijk als je mogelijk zou denken.

Acteur Johnny Depp werd in 1963 geboren in Owensboro in Kentucky en zijn volledige naam is John Christopher (Johnny) Depp II. Volgens de IMDB debuteerde de acteur in A Nightmare on Elm Street uit 1984 en zijn laatste film is Minamata uit 2020.

Ondanks dat Depp een beetje uitgespeeld lijkt in Hollywood horen we hem binnenkort wel in een nieuwe animatieserie. Hij neemt nu namelijk de mini-animatieserie Puffins op waarin hij de stem inspreekt van Johnny Puff, een van de vijf belangrijkste papegaaiduikers in de serie. Ja, zo kan het ook gaan...

Uiteraard kende hij betere tijden. Depp speelde namelijk in grote Hollywoodfilms en dan vallen uiteraard de Pirates of the Caribbean-films het meest op. Maar hij speelde ook in Fantastic Beasts and Where to Find Them, Murder on the Orient Express, Dark Shadows en Alice in Wonderland.

Wat is het vermogen van Johnny Depp?
De gevallen acteur kon in zijn beste tijd zo'n $20 miljoen per film vragen en hij wist in bepaalde jaren zeker zo'n $100 miljoen te verdienen. Maar hij kende ook een absurd dure levenstijl waarbij hij gemakkelijk 2 miljoen dollar per maand kon uitgeven.

Ondanks dat Depp jarenlang een van de grootste sterren was, wordt zijn huidige vermogen geschat op maximaal $150 miljoen. Dit ondanks dat hij zo'n $650 mijoen zou hebben geincaseerd. Volgens Depp zou dit mede komen door fraude van zijn managementorganisatie The Management Group.

NieuwsFilm

meest populair