Topzanger wordt aapje in zijn eigen biopic 'Better Man'

Topzanger wordt aapje in zijn eigen biopic 'Better Man'

Robbie Williams wordt voor aap gezet.

De Britse zanger Robbie Williams was één van de leden van de poplaire boyband Take That, van 1990 tot en met 1995. Daarna werd hij als solozanger misschien nog wel succesvoller. Zo is hij de best verkopende Britse soloartiest in het Verenigd Koninkrijk.

Geen wonder dat Williams centraal komt te staan in een biopic met de titel Better Man. Overigens lijkt dit niet zo'n enorm serieuze te worden, aangezien een de zanger gespeeld gaat worden door een computergeanimeerd aapje.

[b]Opnames Better Man snel van start.
De regie ligt in handen van Michael Gracey, bekend van de The Greatest Showman, en hij staat begin volgend jaar de opnames in Docklands Studios in Melbourne in Australlie.

Het project biedt een introspectieve kijk op de ervaringen die Williams hebben gevormd, zowel op als naast het podium. Sommige van zijn liedjes zullen in de film opnieuw worden geïnterpreteerd en in een nieuwe context worden geplaatst.

Better Man heeft nog geen verschijningsdatum en het is nog onbekend welke studio de film uit zal brengen. Ook zijn er nog geen andere castleden onthuld.

NieuwsFilm

meest populair