Elliot Page (was Ellen Page) heeft nu een behoorlijke six-pack!

Elliot Page (was Ellen Page) heeft nu een behoorlijke six-pack!

Hij ziet er heel anders uit dan een paar jaar terug.

Elliot Page, eerder bekend als Ellen Page, kwam eind vorig jaar uit de kast als transgender. De acteur zit nu duidelijk letterlijk en figuurlijk lekker in zijn vel.

Page, o.a. bekend van films als Juno en Inception, deelde weer eens een kiekje op zijn Instagram-pagina. De 34-jarige acteur heeft nu een behoorlijke six-pack. Bekijk de foto hieronder.



Reacties
De foto staat momenteel al bijna op 2 miljoen likes. Page kreeg ook enorm veel positieve reacties, zowel van andere bekendheden als van zijn fans.

Page liet zich eerder al uit over zijn transformatie tijdens een interview met Oprah Winfrey: "De reden waarom ik me erover uit wil laten is om met mensen te delen hoeveel dit mijn leven heeft veranderd. Ik wil ook dat iedereen weet dat het niet alleen nieuw voor mij is, maar ik denk ook levensreddend..."

Beter
Zo vervolgt Page: "Er is nog een gebrek aan toegang voor deze operaties. Ook zijn er de nodige transgenders die het gewoon niet durven". Page liet dan ook weten jarenlang niet lekker in zijn vel gezeten te hebben.

Gelukkig gaat het nu een stuk beter met hem. Eerder dit jaar schreef Page nog geschiedenis als de eerste transmannelijke persoon op de cover van Time magazine. In augustus ontving hij ook jaarlijkse Outfest Achievement Award op het Outfest Los Angeles LGBTQ Film Festival.

NieuwsFilm

meest populair