Geeft 'Spider-Man: No Way Home' trailer dé grote plottwist vrij?

Geeft 'Spider-Man: No Way Home' trailer dé grote plottwist vrij?

Zitten er dan toch meerdere Spider-Men in de film?

Enkele dagen geleden verscheen de nieuwe Spider-Man: No Way Home trailer. Deze werd uitstekend onthaald, maar lijkt wel al een gigantische twist te onthullen. Opgelet, mogelijke spoilers aanwezig!

We weten namelijk al dat bekende schurken, zoals o.a. Doc Ock (Alfred Molina), Green Goblin (Willem Dafoe) en Electro (Jamie Foxx) terugkeren, maar de nodige fans verwachten ook dat Andrew Garfield en Tobey Maguire opnieuw als hun versies van de Marvel-held in de threequel te zien zullen zijn. Sommigen zeggen dat de trailer dit al weggeeft.

Moment
Ondanks het feit dat zij niet in de trailer te zien zijn, viel het wel op dat in de Braziliaanse teaser voor de blockbuster Lizard (Rhys Ifans) geraakt wordt door een 'onzichtbare' tegenstander. Het lijkt er dan ook op dat de scene in aangepast om niet te laten zien over wie het hier precies gaat.

Het zou Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) kunnen zijn, aangezien hij een belangrijke rol speelt in de film, maar aangezien dit al bekend is is er geen echte reden om dit niet te laten zien. Het zou dus kunnen gaan om de Spider-Man van Maguire of Garfield.

Val
In de officiele trailer zien we MJ (Zendaya) vallen, maar lijkt ze gered te worden door Tom Holland's Spider-Man. Meerdere fans denken echter dat de trailer zo in elkaar is gezet om je dit te laten denken maar dat het werkelijk gaat om Garfield.

De scene lijkt namelijk ontzettend veel op de emotionele dood van Gwen Stacy (Emma Stone) in The Amazing Spider-Man 2. Misschien dat Garfield's Peter Parker deze keer wel iemand kan redden van een dodelijke val.

De close-up opname van de handen lijkt ook weg te geven dat het om Garfield's Spider-Man pak gaaf, aangezien het ontwerp meer wegheeft van zijn blauwe handpalm en rode vingers dan Holland's Spider-Man pak. Wat denken en hopen jullie?

NieuwsFilm

meest populair