3 succesvolle filmreeksen op Netflix om nu te gaan kijken

3 succesvolle filmreeksen op Netflix om nu te gaan kijken

Veel vermaak op Netflix tijdens donkere najaarsdagen.

Op Netflix kun je heel wat gave filmreeksen kijken. Hieronder hebben we er drie verzameld. Heb jij de reeksen al gezien? Zo niet, waarom dan niet?

Jason Bourne

Aantal: 5 films | Nu kijken


De eerste film heet The Bourne Identity en in die film lijdt Jason Bourne aan geheugenverlies. Het enige dat hij nog weet is dat hij uit de Middellandse Zee gevist is met zijn lichaam vol kogelgaten. Hij loopt gevaar vermoord te worden, en raakt betrokken in een race om te overleven.


Jurassic Park

Aantal: 5 films | Nu kijken


In de eerste film Jurassic Park heeft de rijke, excentrieke ondernemer John Hammond op een afgelegen eiland voor de kust van Costa Rica een uitzonderlijk themapark gebouwd. Het park bevat prehistorische schepsels van 65 miljoen jaar terug, die door wetenschappers met behulp van DNA uit dinosaurusbloed tot leven zijn gewekt. Een select groepje wordt door Hammond uitgenodigd om voor de officiële opening een kijkje te komen nemen.

Twilight

Aantal: 5 films | Nu kijken


In de eerste film Twilight gaat Bella bij haar vader wonen en ontmoet ze Edward Cullen, een onsterfelijke vampier die geen mensenbloed drinkt. Ze worden meegesleept in een passionele romance.

NieuwsFilm

meest populair