Van deze Avenger zijn we voorlopig nog niet af

Van deze Avenger zijn we voorlopig nog niet af

Hawkeye heeft er nog wel zin in.

Aankomende woensdag trapt de serie Hawkeye af op Disney+. Met die serie heeft ook de zesde en laatste van de orginele Avengers in het Marvel Cinematic Universe zijn eigen productie. In tegenstelling tot Black Widow lijkt Hawkeye niet afscheid te nemen.

In Hawkeye zien we het titelfiguur a.k.a. Clint Barton van acteur Jeremy Renner weer terug na de clash met Thanos in Avengers: Endgame. Hij is terug bij zijn familie en moet in actie komen omdat iemand zich voordoet als Ronin.

En dit blijkt Kate Bishop, gespeeld door Hailee Steinfeld, te zijn. Clint Barton besluit haar onder zijn hoede te nemen en haar op te leiden tot de nieuwe / of een Hawkeye.

Blijkt Clint Barton in het MCU?
"Ik kan er nog een decennium mee doorgaan hoor, totdat ik gewoon niet meer in dat verdomde kostuum pas... Ik zal het doen totdat niemand me meer wilt zien," zei Renner in gesprek met The New York Times. De bal lijkt dus bij Marvel Studios te liggen.

Op dit moment zijn Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America) en Scarlett Johansson (Black Widow) klaar met het MCU. Chris Hemsworth (Thor) en Mark Ruffalo (Hulk) zien we terug in respectievelijk de bioscoopfilm Thor: Love and Thunder en de serie She-Hulk.



NieuwsFilm

meest populair