Marvel-regisseur over de vele heropnames van Marvel Studios

Marvel-regisseur over de vele heropnames van Marvel Studios

Het hoort er gewoon bij.

Doctor Strange-regisseur Scott Derrickson wil de lucht wat klaren als het aankomt op werken voor filmgigant Marvel Studios.

Op Twitter bedankte Derrickson recentelijk Blumhouse-baas Jason Blum. Die gaf hem "100% creatieve controle" wat "elke creatieve beslissing" betreft. Dat kreeg Derrickson klaarblijkelijk volledig bij het maken van de horrorfilm The Black Phone met Ethan Hawke in de hoofdrol.

Geen diss naar Marvel Studios
Iemand op Twitter kreeg het gevoel dat Derrickson met zijn opmerking een diss maakte richting Marvel Studios. Dat corrigeerde hij heel snel, met de opmerking dat hij zich daar in z'n geheel niet mee bezig hield.

Hij schreef dat "Alle Marvel-films enige mate van heropnames / aanvullende opnames vereisen. Dat is letterlijk onderdeel van het productieplan."

Derrickson vertelde dat het feit dat hij geen heropnames hoefde te maken voor The Black Phone ook te maken had met de "ongewone" toewijding van Blumhouse aan de visie van individuele filmmakers. Tot slot merkte Derrickson nog op dat hij "een heel goede relatie" heeft met Marvel Studios en "ongelofelijk dankbaar" is "voor de ervaring van het maken van Doctor Strange".



NieuwsFilm

meest populair