Andrew Garfield reageert nog één laatste keer op 'Spider-Man: No Way Home'-gerucht

Andrew Garfield reageert nog één laatste keer op 'Spider-Man: No Way Home'-gerucht

Hij heeft er genoeg van maar blijft wel geheimzinnig doen...

De laatste Spider-Man: No Way Home-trailer kwam enkele dagen geleden uit en werd uitstekend onthaald. Tom Holland's Peter Parker zal het om moeten nemen tegen heel wat bekende gezichten, maar krijgt hij nu wel of niet hulp van de andere 'Spider-Men'?

Het gaat hier natuurlijk om Tobey Maguire en Andrew Garfield. Maguire was te zien in Sam Raimi's trilogie, terwijl Garfield in het tweeluik The Amazing Spider-Man de geliefde superheld speelde. Laatstgenoemde reageert nu nog een enkele keer of hij in de aanstaande Marvel-film zit.

Genoeg
De acteur is het namelijk beu dat hij steeds gevraagd wordt of hij een comeback maakt: "Ik ben op een punt gekomen dat ik er genoeg van heb. We zullen allemaal ontdekken hoe de vork in de steel zit wanneer de film uitkomt".

"We zullen ofwel heel teleurgesteld, ofwel heel gelukkig zijn. Ik weet nu al dat sommige mensen zullen zeggen 'Ik zei het toch' en anderen juist 'Nee, ik zei het toch'. Ik wil alvast mijn excuses aanbieden."

Antwoord
Het leukste is natuurlijk om er ook zelf achter te komen. Lang zullen we niet meer hoeven te wachten, aangezien Spider-Man: No Way Home over minder dan een maand te zien zal zijn!

NieuwsFilm

meest populair