Behoorlijk goede week op Disney+ met 7 nieuwe films

Behoorlijk goede week op Disney+ met 7 nieuwe films

Disney+ voegde wat gave films toe.

Het was een behoorlijk druk weekje op Disney+ met zeven toevoegingen de afgelopen paar dagen. In dit artikel zetten we ze voor je op een rij.

Why Him? (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Hamburg | Cast: Zoey Deutch, James Franco, Tangie Ambrose, Cedric the Entertainer
Een man gaat samen met zijn familie op bezoek bij zijn studerende dochter. Om haar aandacht te krijgen, moet hij de strijd aangaan met zijn dochters succesvolle, schatrijke vriendje.

The Day After Tomorrow (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Dash Mihok
Weerdeskundige Jack Hall waarschuwt met weinig succes voor de invloed die de opwarming van de aardbol zal hebben op het klimaat. Wanneer het noordelijk halfrond van de planeet daadwerkelijk het slachtoffer wordt van tornado's, overstromingen en gigantisch lage temperaturen wordt hij eindelijk serieus genomen. Terwijl het zuiden van Amerika in aller ijl wordt geëvacueerd, wordt de noorderlingen geadviseerd binnen te blijven, en op het beste te hopen. Hall besluit naar het noorden af te reizen om hier zijn zoon te vinden, die samen met enkele medestudenten gestrand is in een bibliotheek.

Road to Perdition (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Mendes | Cast: Tyler Hoechlin, Rob Maxey, Liam Aiken, Jennifer Jason Leigh
Michael Sullivan (Tom Hanks)is door de mafia opgenomen als zoon. Hij is erg toegewijd in zijn werk en in zijn privé-leven, als echtgenoot en vader van twee kinderen. Wanneer op een dag deze twee levens zich verstrengelen en het noodlot toeslaat, rest hem niets anders dan de mafiawereld vaarwel te zeggen en het enige dat hem dierbaar is te beschermen. Er volgt een tocht vol vergelding en wraak, een tocht naar vrijheid....

Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Steve Coogan
Larry en zijn museumvriendjes belanden in het Egyptische deel van een bekend Londens museum. Ze zijn genoodzaakt een mysterie op te lossen.

Jingle all the way (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian Levant | Cast: Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Phil Hartman, Rita Wilson
Howard Langston is een sympathieke zakenman die van zijn familie houdt, maar niet genoeg tijd aan ze kan besteden. Met kerst staat bovenaan het verlanglijstje van z'n zoon de speelgoedpop Turbo Man, om die in handen te krijgen moet Howard het gevecht aangaan met de dolgedraaide Myron. Dit betekent oorlog en Howard heeft besloten te winnen, wat er ook gebeurt.

Corky Romano (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Pritts | Cast: Chris Kattan, Vinessa Shaw, Peter Falk, Peter Berg
De naieve Corky Romano, de verschoppeling in het gezin van een maffiabaas, wordt door zijn familie ingezet om bij de FBI binnen te komen. Hij moet daar al het bewijsmateriaal tegen zijn vader zien weg te moffelen.

Black Swan (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darren Aronofsky | Cast: Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel, Barbara Hershey
Balletdanseres Nina (Natalie Portman) maakt deel uit van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurentie heerst. De belangrijkste danseres van dat moment, Beth (Winona Ryder), staat op het punt om te vertrekken en iedereen wil haar plaats innemen, te meer daar zij tot dan toe een hoofdrol vertolkte in het populaire Swan Lake ballet van Tsjaikovski. Volgens artistiek leider Yevna (Vincent Cassel) heeft ze zeker talent, maar mist ze het één en ander op het mentale vlak. Ook moet ze afrekenen met haar speelzieke rivale Lily (Mila Kunis) wil zij een kans maken om de hoofdrol te gaan vertolken.

NieuwsFilm

meest populair