Eerste blik op 'Spider-Man: Only Way Home'

Eerste blik op 'Spider-Man: Only Way Home'

Een korte commercial ook van regisseur John Watts.

Een paar dagen geleden werden we getrakteerd op de volledige trailer voor Spider-Man: No Way Home, de derde solofilm van de Peter Parker van Tom Holland. Nu hebben we de eerste beelden uit Spider-Man: Only Way Home.

Je zult wel denken: Only Way Home? Dat is logisch aangezien het niet de titel is van een film, maar een commercial van het automerk Hyundai. De korte video werd geregisseerd door Jon Watts en uiteraard speelt naast het blik ook Spider-Man een hoofdrol.

Beelden Spider-Man: Only Way Home
De complete commercial verschijnt over een paar dagen, maar Hyundai heeft al een korte clip gedeeld waarin we een wat verdwaalde Spider-Man zien, wandelend langs de weg. En we mogen aannemen dat Holland in het pak zit.

Grappig is dat we een vogelverschrikker zien die aandoet als Mysterio, de schurk uit Spider-Man: Far From Home. Zijn aanwezigheid in het Marvel Cinematic Universe zal nog in No Way Home gevoeld worden. Wie weet komt Holland wel Tobey Maguire en Andrew Garfield tegen... Je ziet de complete video op maandag 22 november.



NieuwsFilm

meest populair