Maakt 'Spider-Man: No Way Home' van zijn schurken stiekem goeieriken?

Maakt 'Spider-Man: No Way Home' van zijn schurken stiekem goeieriken?

Dat zou pas opvallend zijn.

Praktisch elke Spider-Man-schurk heeft een tragisch achtergrondverhaal. De meesten waren in eerste instantie goede mensen, maar leden onder te hoge ambities, maakten een ongeluk mee of pleegden misdrijven om anderen te helpen. Maar gaat Spider-Man: No Way Home zorgen voor redemptie voor de schurken?

De nieuwste trailer voor Spider-Man: No Way Home liet zien dat we in die film heel wat schurken te zien krijgen. Het gaat om schurken die volgens Doctor Strange om het leven kwamen tijdens een gevecht met hun Spider-Man.

Spider-Man-schurken
Op Reddit gaat een interessante fantheorie rond die steeds meer aandacht krijgt. Het verhaal is dat de schurken allemaal uit hun wereld gerukt worden, voordat ze de morele grens volledig overschrijden.

Daarmee zou Peter Parker echt de kans krijgen om redemptie te vinden voor hen. De eerste partij die hier vermoedelijk niet helemaal in past, is de Green Goblin, die pas de schurk wordt nadat hij een labassistent vermoordde. Plus: Norman Osborn experimenteerde bewust op zichzelf, ondanks dat hij wist wat mogelijk de gevolgen waren.

Het is een interessante theorie, maar duidelijk is dat Spider-Man: No Way Home ook de nodige aanvaringen laat zien tussen de helden en de schurken. Maar we zagen al iets van een mogelijke samenwerking tussen Doc Ock en Spider-Man. Wie weet dat die Reddit-theorie dus wel klopt.

NieuwsFilm

meest populair