Spider-Man is de nieuwe Iron Man van het Marvel Cinematic Universe

Spider-Man is de nieuwe Iron Man van het Marvel Cinematic Universe

Tom Holland neemt de plek van Robert Downey Jr. in.

De gebeurtenissen van Avengers: Endgame sloegen een gigantisch gat in het Marvel Cinematic Universe. De tijd van Iron Man en Captain America kwam voorbij. Doordat Tony Stark en Steve Rogers geen rol meer hebben, moet er gezocht worden naar een nieuwe hoofdpersoon en die lijkt wel gevonden te zijn.

Tijdens een interview met GQ als onderdeel van een profiel over Spider-Man acteur Tom Holland vertelt co-regisseur Joe Russo dat de jonge acteur wat hem betreft de nieuwe ster van het MCU is.

Nieuwe 'Iron Man'
Russo vertelde tijdens het interview met GQ dat Holland volgens hem de directe opvolger van Robert Downey Jr. als voornaamste ster van het Marvel Cinematic Universe is.

"Tom vervult nu de rol die Robert Downey ooit vervulde voor Marvel. Dat is het favoriete personage en op veel verschillende manieren de ziel van het Marvel-universum. Hij had een kwetsbaarheid en een humor, en immense likability die ik ook heel sterk ken van Peter Parker uit de comics," aldus Russo.

De vraag is of Holland die rol wel op zich wil nemen, want hij heeft in het verleden al meerdere keren aangegeven misschien wel te willen stoppen als Spider-Man om het stokje over te dragen aan een nieuwe acteur.

NieuwsFilm

meest populair