Fans ontdekken nog meer nieuwe beelden 'Spider-Man: No Way Home' op internet

Fans ontdekken nog meer nieuwe beelden 'Spider-Man: No Way Home' op internet

Doctor Strange vindt Peter Parker maar een behoorlijke lastpak.

Spider-Man is een aardige lastpak voor zijn Avengers-collega Doctor Strange in No Way Home. Fans hebben nieuwe beelden ontdekt die dat nog eens even extra bevestigen.

Deze week verscheen eindelijk de tweede trailer voor Spider-Man: No Way Home. Daarin was onder meer de terugkeer van een vijftal bekende schurken uit de eerdere filmreeksen te zien.

Een ander centraal onderdeel van de marketingcampagne tot nu toe is het 'conflict' tussen Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) en Spider-Man (Tom Holland) dat lijkt te draaien om die hierboven genoemde slechteriken uit de alternatieve universa, die allemaal stierven na een gevecht met Spider-Man.

De titelheld uit het Marvel Cinematic Universe lijkt dat lot nu te willen voorkomen terwijl dat volgens Doctor Strange niet tot de opties behoort. In de trailer was te zien hoe Spider-Man een kubus van de magiër afpakt en daarmee probeert weg te hollen (zonder succes).

In een internationale versie van de trailer, die goed oplettende fans hebben gevonden op het internet, is meer te zien van de interactie tussen de superhelden. Het gaat om twee extra korte stukjes in het midden en aan het einde.

Zo merkt Strange onder meer droogjes op dat dit soort gedoe de reden is waarom hij nooit aan kinderen is begonnen. Dit moment was dus niet in de reguliere trailer te zien. Je kunt de internationale trailer hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair