Tom Holland twijfelt aan zijn toekomst bij Marvel

Tom Holland twijfelt aan zijn toekomst bij Marvel

Na acht jaar en vele films dan toch liever iets anders?

Door velen wordt Tom Holland gezien als de beste Spider-Man die we tot op heden hebben gehad op het witte doek. De vraag is echter of hij nog lang te zien zal zijn als Peter Parker. Hij zou geen contract meer hebben en na zo'n 7 jaar de rol te hebben gespeeld zou hij zomaar andere wensen kunnen hebben.

"Ik heb met hem gesproken over het maken van misschien wel 100 meer films. Ik ga nooit Spider-Man-films maken zonder hem," zei producent Amy Pascal over de toekomst van Holland, in gesprek met GQ.

Tom Holland lijkt echt te twijfelen
"Misschien is het tijd voor mij om verder te gaan," zei Holland na hem werd gevraagd naar zijn visie op zijn Marvel-toekomst. "Misschien is het beste voor Spider-Man dat ze een Miles Morales-film maken. Ik moet ook rekening houden met Peter Parker, want hij is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Als ik Spider-Man speel na mijn 30e, dan heb ik iets verkeerd gedaan."

Maar hij lijkt ook wel verder te willen gaan. "Ik zou ook na het opnemen van The Crowded Room [serie Apple TV+] kunnen denken: 'Weet je wat, dit is wat ik de rest van mijn leven ga doen.' Of ik zou Spider-Man 4, 5 en 6 kunnen doen om na mijn 32e geen Spider-Man film meer te maken," geeft hij toe. "Ik weet niet zeker wat ik wil doen."

Na Spider-Man: No Way Home zien we acteur in ieder geval nog in Uncharted en hij werkt dus aan de Apple TV+ serie The Crowded Room. Zijn naam is ook verbonden aan de boekverfilming Beneath a Scarlet Sky.

NieuwsFilm

meest populair