'Spider-Man' acteur ontkent stellig rol in 'Spider-Man: No Way Home'

'Spider-Man' acteur ontkent stellig rol in 'Spider-Man: No Way Home'

Andrew Garfield zit er echt, echt niet in.

Andrew Garfield ontkent wederom dat hij te zien zal zijn in Spider-Man: No Way Home. Hij speelde tweemaal de beroemde webslingeraar, en het gerucht gaat al tijden dat hij terugkeert in de Spider-Man-franchise.

Garfield zou zich bij Tom Holland en voormalig Spider-Man ster Tobey Maguire voegen. Samen zouden zij het als Spider-Man opnemen tegen een aantal verschillende slechteriken uit de franchise. Maar wederom ontkent acteur Andrew Garfield dat hij in de film zit.

Echt geen rol!
In Spider-Man: No Way Home zien we hoe de geheime identiteit van Spider-Man uitgelekt is. Hij roept de hulp in van Doctor Strange om dat feitje te wissen uit het collectieve geheugen van de mensheid, maar dat leidt tot een probleem binnen het multiversum. Dat Doc Ock en ook Electro in de film zitten, maakt de geruchten over een rol voor Garfield niet heel vreemd.

Maar tijdens The Today Show vertelt Garfield dat hij niet in de film zit. "Luister, ik zit niet in de film", aldus de acteur.

Wel geeft hij aan dat hij heel blij is de rol van Spidey gespeeld te hebben en van de versie van Tom Holland houdt. "Ik kijk net als jullie enorm uit naar wat die derde film gaat brengen."

NieuwsFilm

meest populair