Doctor Strange en meer op poster 'Spider-Man: No Way Home'

Doctor Strange en meer op poster 'Spider-Man: No Way Home'

Morgen verschijnt de volledige trailer.

Op 24 augustus dit jaar verscheen de eerste teaser trailer voor Spider-Man: No Way Home, de derde solofilm van de Spider-Man van Tom Holland. Dit keer is er opnieuw een andere held uit het Marvel Cinematic Universe te zien.

Waar in Spider-Man: Homecoming back-up was van Tony Stark a.k.a. Iron Man (Robert Downey Jr.) en Peter Parker in Spider-Man: Far From Home nog kon rekenen op Nick Fury (Samuel L. Jackson) roept de jonge Avenger dit keer de hulp in van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). En zoals de eerdere teaser trailer al liet zien opent die hulp onbedoeld de 'Mirror Dimension' a.k.a. het Multiverse.

Vanaf 16 december in de Nederlandse bioscopen
Financieel gezien zal de derde Spider-Man film het waarschijnlijk beter doen dan de eerdere Marvel-films in 2021, misschien nog afhankelijk van wereldwijde coronamaatregelen. Het eerste deel Homecoming uit 2017 kwam tot $880,2 miljoen en de tweede solofilm Spider-Man: Far From Home noteerde $1,13 miljard.

Over exact een maand verschijnt Jon Watts' Spider-Man: No Way Home in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder het nieuwe affiche, morgen de trailer.



NieuwsFilm

meest populair