'Spider-Man: No Way Home'-synopsis onthult wel heel veel

'Spider-Man: No Way Home'-synopsis onthult wel heel veel

Eindelijk zijn de details rond Spider-Man: No Way Home bevestigd?

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Er zijn heel wat lekken geweest rond Spider-Man: No Way Home. Die wijzen allemaal op de aanwezigheid van behoorlijk bekende acteurs in de Marvel-film.

In Spider-Man: No Way Home keert Tom Holland voor de derde keer terug in een solofilm als Spider-Man. Het gerucht gaat dat ook Tobey Maguire en Andrew Garfield in de film te zien zijn als voormalig Spider-Man sterren. Een synopsis lijkt dat te bewijzen.

Spider-Man: No Way Home-synopsis
Op Nordisk Film Biografer, een Deense site, is een nieuwe synopsis voor Spider-Man: No Way Home verschenen. Die lijkt erop te wijzen dat Garfield en Maguire inderdaad terugkeren als Spider-Man.

"Voor het eerst kan Spider-Man zich niet langer achter het masker verschuilen, en kan hij niet langer zijn leven als superheld scheiden van zijn normale leven. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, komt er meer in het spel, en voelt hij zich gedwongen uit te zoeken wat het betekent om Spider-Man te zijn. De film introduceert het multiversum in de filmreeks van Marvel, met vorige versies van Spider-Man en verschillende schurken uit Spider-Man (2002) en The Amazing Spider-man. De regisseur en scenarioschrijvers zaten ook achter de vorige twee MCU-films over de Spider."

Of het een officiële synopsis is, weten we nog niet, maar het zou kunnen dat hiermee definitief bevestigd is dat we drie Spider-Mannen naast elkaar te zien krijgen.

NieuwsFilm

meest populair