Gigantische 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'-heropnames vinden plaats om deze reden

Gigantische 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'-heropnames vinden plaats om deze reden

Er worden cameo's toegevoegd aan de film.

Let op: Dit artikel bevat mogelijk SPOILERS.

Vorige week hoorden we dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness richting maar liefst zes weken aan heropnames gaat. Een nieuw gerucht stelt dat dit vooral is omdat de nieuwe film heel wat grote cameo's moet krijgen.

Zo'n beetje elke grote film ondergaat heropnames. Meestal is dat om scènes die net niet lekker lopen bij te schaven en wat mislukte shots opnieuw te maken. Maar zes weken aan heropnames is een lange periode en dat maakt dat je bijna zou denken dat het slecht gesteld is met Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Gelukkig lijkt dat wel mee te vallen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-heropnames
Insiders stelden al dat er niets is om ons druk over te maken, en The GWW's KC Walsh stelt nu dat dit klopt.

"Feige is heel tevreden met [Sam] Raimi en de richting van de film", begint hij. "Maar ze voegen mensen toe die druk waren (met de opnames van een show), tijdens de opnames en stroomlijnen nog een scène met een aantal 'cameo's'."

In het verleden speculeerde Walsh dat de heropnames van Doctor Strange in the Multiverse of Madness plaatsvonden om het concept van alternatieve realiteiten zoals dat in Loki naar voren werd gebracht, uit te leggen.

Het gerucht gaat dat Tom Hiddleston, Sophia Di Martino en Owen Wilson gecast zijn.

NieuwsFilm

meest populair