Tom Holland gaat de nieuwe 'Spider-Man'-acteur helpen

Tom Holland gaat de nieuwe 'Spider-Man'-acteur helpen

Holland speelt de rol mogelijk nog jaren.

In juni 2015 werd bekend dat acteur Tom Holland - toen 19 jaar oud - was gecast voor de rol van Peter Parker a.k.a. Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe. Hij debuteerde in 2016 in Captain America: Civil War[/i] en volgende maand zien we hem in [film=https://www.filmtotaal.nl/film/34120]Spider-Man: No Way Home, de derde solofilm.

Even geleden werd duidelijk dat Holland geen contract meer heeft bij Sony Pictures of Marvel Studios. Het lijkt er echter niet op dat No Way Home zijn laatste wapenfeit als Spider-Man is. Sony zal hem vast willen gebruiken in het Sony's Spider-Man Universe.

Hulp aan de nieuwe Spider-Man acteur
"Als ze de jonge acteur voor Spider-Man casten om mij te vervangen, of het nu volgend jaar of over vijf jaar is, dan zal ik ze leren over de verantwoordelijkheden van Spider-Man zijn," aldus de nu 25 jarige Holland in gesprek met Total Film. "En die zijn enorm, absoluut."

"Elke keer dat je door die deur loopt, vertegenwoordig je Spider-Man. Het is zwaar. Het is soms belastend. Omdat je soms gewoon naar een kroeg wilt gaan en helemaal dronken wilt worden, en je geen zorgen hoeft te maken over de gevolgen van de publieke controle van: "Oh mijn god, wat bedoel je met dat je dronken bent geworden?"

Het is onvermijdelijk dat Holland vroeg of laat stopt als de bekendste Marvel-superheld. Eigenlijk net zo onvermijdelijk dat we Miles Morales gaan verwelkomen. Wie weet gebeurt het laatste al in No Way Home, te zien vanaf 16 december.

NieuwsFilm

meest populair