'Spider-Man'-actrice ziet terugkeer in de franchise helemaal zitten

'Spider-Man'-actrice ziet terugkeer in de franchise helemaal zitten

Kirsten Dunst wil wel terugkeren als Mary-Jane Watson.

Terwijl Disney en Marvel Studios zich voorbereiden op de volgende fase van het Marvel Cinematic Universe, wordt er volop gespeculeerd over de wijze waarop het filmuniversum terug grijpt op het verleden. De film Spider-Man: No Way Home lijkt dit in elk geval volop te gaan doen.

Actrice Kirsten Dunst weet de speculatie aan te wakkeren. Tijdens een nieuw interview vertelt ze dat ze met alle plezier terug zal keren om Mary Jane Watson te spelen in toekomstige Spider-Man-films.

Terug als MJ
Tussen 2002 en 2007 speelde Dunst de rol van Mary Jane, het liefje van Peter Parker. Sinds de filmfranchise een reboot kreeg, keerde ze niet meer terug.

Maar nu, veertien jaar nadat ze de rol van Mary Jane speelde, laat Dunst aan Variety weten dat het "leuk" zou zijn om terug te keren als een oudere versie van Mary Jane. Ze zou zelfs wel terug willen keren met kinderen van Spider-Man.

Dunst aan het woord:

"Ik zou het doen. Waarom niet? Ik denk dat het leuk zou zijn. Ik zou nooit nee zeggen op zoiets. Ik zou dan een oude MJ zijn met kleine Spidey-baby's."

NieuwsFilm

meest populair