Retedruk op Prime Video met 19 nieuwe films deze week

Retedruk op Prime Video met 19 nieuwe films deze week

Prime Video voegde weer veel nieuws toe.

Vandaag zetten we de bijzonder grote hoeveelheden toevoegingen aan Prime Video deze week voor je op een rij. Zet je maar schrap, want het was een enorm drukke week.

Scoob! (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tony Cervone | Cast: Will Forte, Mark Wahlberg, Jason Isaacs, Gina Rodriguez
Scoob! onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens hun strijd om deze wereldwijde "hondpocalyps" tegen te houden, ontdekt de groep een geheim over Scooby's achtergrond en dat hij voor iets heel groots is voorbestemd.

Infinite (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, Dylan O'Brien
Infinite vertelt het verhaal van een groep vrijwel onsterfelijke mannen en vrouwen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd en bekend staan als 'The Infinite'. Om een boosaardige schurk tegen te gaan, moet de groep de hulp inschakelen van een man die lijdt aan schizofrenie. Deze man moet leren te beseffen dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen aan voorgaande levens zijn.

Vele Hemels (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jan Matthys | Cast: Koen De Graeve, Viviane de Muynck, Nell Cattrysse, Lucas De Mulder
Vijf mensen strijden onder elkaar, meer dan met elkaar. Het bestaan is dan ook erg moeilijk voor hen allemaal.



To Rome with Love (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Woody Allen | Cast: Judy Davis, Flavio Parenti, Roberto Benigni, Alison Pill
Woody Allens nieuwste hommage aan een bruisende en sfeervolle wereldstad geeft een kijkje in het leven en de avonturen van diverse mensen: een gepensioneerde operaregisseur die verwoede pogingen onderneemt om een zingende begrafenisondernemer op het podium te krijgen; een architect die een Amerikaanse jongeman van pittig liefdesadvies voorziet uit zijn eigen jeugd; een doodgewone vader die tot zijn grote verbazing ineens de nieuwste beroemdheid van Rome is; en een pasgetrouwd Italiaans stelletje dat een bijzonder romantische dag beleeft...zonder elkaar!

The Place Beyond the Pines (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Derek Cianfrance | Cast: Ryan Gosling, Craig Van Hook, Eva Mendes, Olga Merediz
Luke (Gosling) is een professionele motorrijder die bankovervallen pleegt om z'n pasgeboren zoon te onderhouden. Maar wanneer hij het pad kruist van een jonge politieagent (Cooper) leidt hun gewelddadige confrontatie tot een gespannen ruzie tussen generaties.

Taped (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Diederik Van Rooijen | Cast: Barry Atsma, Susan Visser, Darío Levy, Ignacio Rodríguez de Anca
In Tape doen Johan en Saar een laatste poging om hun huwelijk te redden door samen op vakantie te gaan naar Buenos Aires. Als belofte aan hun dochter registreren ze hun activiteiten met een videocamera. Wanneer ze echter per ongeluk een gruwelijke moord vastleggen, moeten ze vluchten om in leven te blijven.

On Chesil Beach (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dominic Cooke | Cast: Saoirse Ronan, Emily Watson, Samuel West, Anne-Marie Duff
In het Engeland van 1962, ontdekt een jong koppel dat hun idyllische romance botst met de seksueel vrijheid en druk vanuit de maatschappij. Dat leidt tot een moeilijke en ongemakkelijke huwelijksnacht.

Mayor Pete (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jesse Moss | Cast: Pete Buttigieg
Deze documentaire kijkt naar de campagne die Pete Buttigieg voerde om de president van de Verenigde Staten te worden.



Loft (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoinette Beumer | Cast: Barry Atsma, Anna Drijver, Fedja van Huêt, Kim van Kooten
De film draait om vijf getrouwde mannen die in het geheim een loft delen voor hun buitenechtelijke avontuurtjes. Dat gaat goed, totdat ze op een ochtend het lijk van een jonge vrouw aantreffen. Geen van de mannen kent haar of weet waar ze vandaan komt. Terwijl ze uit proberen te zoeken wat er is gebeurd, blijkt dat de vijf elkaar echter minder goed kennen dan ze aanvankelijk dachten. Wantrouwen en verraad nemen hand over hand toe.

La ch'tite famille (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dany Boon | Cast: Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arné, Valérie Bonneton
Valentin D is een populaire architect die claimt dat hij weeskind is. Dat klopt echter niet, want zijn familie komt uit het noorden van Frankrijk en verkopen metaalonderdelen. Een feit waar hij zich gewoon voor schaamt..

HHhH (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cédric Jimenez | Cast: Rosamund Pike, Mia Wasikowska, Jack Reynor, Jack O'Connell
1942. Het Derde Rijk bevindt zich op zijn hoogtepunt van macht. Het Tsjechische verzet in Londen besluit een ambitieuze operatie in werking te zetten: Anthropoid. Twee jonge mannen, Jozef Gabcik en Jan Kubis, worden naar Praag gestuurd om de meest meedogenloze Nazi-leider, Reinhard Heydrich, hoofd van de SS, Gestapo en bedenker van de Holocaust, te doden.

Her (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Spike Jonze | Cast: Joaquin Phoenix, Lynn A. Freedman, Lisa Renee Pitts, Gabe Gomez
Theodore (Joaquin Phoenix) is een eenzame schrijver. Hij schaft zich een nieuw ontwikkeld besturingssysteem aan dat bestemd is om in alle behoeften van diens gebruiker te voorzien. Tot grote verbazing van Theodore ontspint zich een romantische relatie tussen hem en het besturingssysteem.

Florence Foster Jenkins (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Frears | Cast: Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson
Het verhaal van Florence Foster Jenkins, een erfgename uit New York, die ervan droomde operazangeres te worden. Terwijl ze een verschrikkelijke zangstem had.

Elle (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny, Charles Berling
Elle vertelt het verhaal van de meedogenloze zakenvrouw Michèle (Huppert). Zij is de eigenaar van een succesvol spellenbedrijf. Michèle komt op een dag thuis en daar wacht een onaangename verrassing. Een onbekende man verkracht haar, waarop ze besluit wraak te nemen. Dat verandert al snel in een spel dat op elk moment onbeheersbaar kan worden.

Pan's Labyrinth (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Ivana Baquero, Sergi López, Maribel Verdú, Doug Jones
In 1944, na de zege van Franco, verhuizen de 12-jarige Ofelia en haar zwangere moeder naar een landelijk gebied in Noord-Spanje, waar ze bij Ofelia's strenge en keiharde stiefvader Kapitein Vidal komen wonen. Met zijn leger vecht de meedogenloze Vidal tegen de rebellen die in de bossen leven. In deze barre omstandigheden ontmoet Ofelia op een nacht een mysterieuze faun. Deze vertelt haar dat ze eigenlijk een prinses is en dat ze zich kan bewijzen als ze drie belangrijke opdrachten uitvoert.

De Heineken ontvoering (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maarten Treurniet | Cast: Rutger Hauer, Reinout Scholten van Aschat, Gijs Naber, Teun Kuilboer
De Heineken Ontvoering is geïnspireerd op de bekendste ontvoeringszaak in Nederland. Biermagnaat Freddy Heineken wordt in 1983 ontvoerd door vier mannen, die 35 miljoen gulden losgeld eisen. Deze jonge criminelen, die elkaar al van jongs af aan kennen, sluiten Heineken twee weken lang op in een Amsterdamse loods.

Brimstone (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Koolhoven | Cast: Dakota Fanning, Kit Harington, Guy Pearce, Carice van Houten
Vanaf het moment dat er een nieuwe pastoor in de gemeenschap aankomt, weet Liz dat zij en haar familie in groot gevaar verkeren.

Blue Jasmine (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Woody Allen | Cast: Cate Blanchett, Joy Carlin, Richard Conti, Glen Caspillo
Een huisvrouw geniet van het goede leven in New York totdat een acute crisis haar dwingt om zich een meer bescheiden levensstijl aan te meten in San Francisco. Haar zus is hier ook woonachtig. In haar nieuwe woonplaats maakt ze ook kennis met een man.

Alleen maar nette mensen (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lodewijk Crijns | Cast: Geza Weisz, Imanuelle Grives, Jeroen Krabbé, Annet Malherbe
'Alleen maar nette mensen' gaat over David Samuels, die komt uit een intellectueel Joods gezin uit Amsterdam Oud-Zuid. Door zijn uiterlijk wordt hij door vreemden echter vaak als Marokkaan gezien. David heeft een voorliefde voor donkere vrouwen en zijn zoektocht naar zijn ideale vrouw leidt hem naar de Bijlmer, waar hij hoopt zijn geluk te vinden.

NieuwsFilm

meest populair