Romy Monteiro met flink decolleté in strakke jurk op Insta-foto's

Romy Monteiro met flink decolleté in strakke jurk op Insta-foto's

De Nederlandse actrice en zangeres is jarig.

Na haar succes tijdens de talentenjacht The voice of Holland in 2014 en de hoofdrol in de Nederlandse musical The Bodyguard is Romy Monteiro een bekend gezicht op de Nederlandse buis. Dit jaar ging ze zelfs acteren.

De RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden werd op 10 maart dit jaar verrijkt met Romy. Ze speelt in de soap het personage Indra Kalkhoven. Het is haar eerste en voorlopig enige rol in een Nederlandse tv-serie.

Een van de laatste wapenfeit envan de in Utrecht geboren twintiger was tijdens het Eurovisiesongfestival 2021 toen ze de punten van de Nederlandse vakjury uitdeelde. Op nieuwe rollen in tv-series of misschien een Nederlandse romkom hoeven we waarschijnlijk niet al te lang te wachten.

Opvallende jurk op Insta
"HAPPY BIRTHDAY TO ME! 💗 Jarig op deze zonnige zaterdag in een gekke tijd. Ik proost op mijn gezondheid en die van mijn liefdes en eet de hele dag taart vandaag. Want podium hoef ik voorlopig niet meer op én its my party and i eat taart heel de dag punt. 🎈" schrijft Romy bij de foto's op Instagram. Check deze via onderstaande link.


Zien hoe de 29 jarige Romy eruit ziet in haar zwarte jurk? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair