Grote problemen voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'? Zes weken aan heropnames

Grote problemen voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'? Zes weken aan heropnames

De film moet forse heropnames ondergaan.

Er lijkt een tegenslag te zijn voor Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De film met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol wordt pas de tweede solofilm voor zijn personage.

Het zat Doctor Strange in the Multiverse of Madness eigenlijk al vanaf het begin tegen. Oorspronkelijk beoogd regisseur Scott Derrickson stapte in januari 2020 op vanwege creatieve verschillen, en werd vervangen door Sam Raimi. Daarna werd de film meermaals uitgesteld.

Significante heropnames
Nu meldt The Hollywood Reporter dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness "significante" heropnames moet ondergaan, naast de normale "aanvullende opnames".

Volgens hun bronnen gaan de opnames gedurende zes dagen per week plaatsvinden voor een periode van zes weken.

Ter vergelijking: Cumberbatch hoefde slechts twee weken naar de heropnames van Spider-Man: No Way Home. Insiders weten niet zeker of er nou veel aan de film veranderd zal worden, maar duidelijk is dat er veel gedaan moet worden aan het project.

Er hangt voor Marvel Studios veel af van Doctor Strange in the Multiverse of Madness: De film moet het verhaal van WandaVision en Spider-Man 3 afronden.

NieuwsFilm

meest populair