Gave foto's uit grote Marvel-series 'She-Hulk', 'Moon Knight' en 'Ms. Marvel'!

Gave foto's uit grote Marvel-series 'She-Hulk', 'Moon Knight' en 'Ms. Marvel'!

De drie grote series die een preview kregen tijdens Disney+ Day.

Disney+ Day was weer een mooie dag voor de fan van het Marvel Cinematic Universe. Er kwamen nieuwtjes over onder meer de aankomende live action-series She Hulk, Moon Knight, Ms. Marvel, Secret Invasion, Ironheart en Echo die in 2022 en verder verschijnen.

Vooral de nieuwe helden She Hulk, Moon Knight en Ms. Marvel krijgen veel aandacht met korte eerste trailers. Aangezien de trailer niet officieel online staan hieronder foto's en linkjes naar de online verschenen versies van de trailers.

Foto's uit She-Hulk
In She-Hulk gaat het vooral over gespeeld door Tatiana Maslany, een advocate die gespecialiseerd is in zaken gerelateerd aan mensen met superkrachten. Vermoedelijk de eerste serie na Hawkeye.

Bekijk hier de trailer.


Foto's uit Moon Knight
En hieronder de opvallendste foto's uit de preview van Moon Knight waarin Oscar Isaac te zien is als Marc Spector. Hij groeit uit tot de Batman van het Marvel Cinematic Universe.

Check ook de trailer!


Foto's uit Ms. Marvel
Hieronder zie je vier foto's uit de preview van Ms. Marvel waarin Iman Vellani de titelrol speelt. Ze is een 16-jarige Pakistaanse moslima uit Jersey City die net als haar voorbeelden blijkt te beschikken over eigen superkrachten. In de zomer van 2022 op Disney+.

De eerste trailer tref je hier.



NieuwsFilm

meest populair