Marvel kondigt 'Marvel Zombies' en 'X-Men' en meer aan!

Marvel kondigt 'Marvel Zombies' en 'X-Men' en meer aan!

Het Marvel Cinematic Universe gaat flink uitbreiden.

Tijdens Disney+ Day 2021 heeft Marvel Studios een aantal nieuwe series aangekondigd. En dit zijn toch best opvallende series te noemen. Hieronder een overzicht van wat we te zien zullen krijgen aankomende jaren. Later ook een update op FilmTotaal over de bestaande series.


Bekijk ook de trailer voor She-Hulk


Echo
De eerste compleet nieuwe Marvel-serie is Echo en dat is een serie rond het personage Maya Lopez van actrice Alaqua Cox die binnenkort haar debuut maakt in Hawkeye. Hieronder het logo.


Agatha: House of Harkness
De volgende nieuwe serie is Agatha: House of Harkness, ook een spin-off. De serie zal gaan over het personage Agatha Harkness, dat in WandaVision werd gepresenteerd als de aanwezige buurvrouw Agnes. Zij werd gespeeld door Kathryn Hahn.


Marvel Zombies
Deze animatieserie lijkt een spin-off van What If...? te gaan worden en het is dus geen live action-serie.


X-Men '97
Marvel Studios komt in 2023 met de animatieserie X-Men '97 en lijkt een vervolg op de geliefde animatiereeks X-Men: The Animated Series die van 1992 tot en met 1997 verscheen. Meer info op SerieTotaal.nl.


Spider-Man: Freshman Year
Marvel Studios gaat ook een animatieserie met Spider-Man maken. Dit kan Marvel Studios doordat ze wel de animatierechten van Spider-Man hebben. De titel wordt Spider-Man: Freshman Year.



NieuwsFilm

meest populair