'Spider-Man: No Way Home' is helemaal niet leuk

'Spider-Man: No Way Home' is helemaal niet leuk

De Marvel-film wordt wel duister en triest, volgens Tom Holland.

Over ruim een maand staat ons waarschijnlijk heel wat te wachten in het Marvel Cinematic Universe. Of moeten we tegenwoordig het Marvel Cinematic Multiverse zeggen? In Spider-Man: No Way Home wordt de Multiverse namelijk compleet open getrokken.

En dat is de schuld van Spider-Man zelf en zijn mede-Avenger Benedict Cumberbatch. Ondertussen is er al heel veel bekend over het verhaal en de verdere details, zeker als je alle spoilers niet ontwijkt. Hoofdrolspeler Tom Holland heeft nu tegenover Total Film onthuld wat zijn visie is op zijn derde solo-avontuur.

Niet leuk, wel duister en triest
"Waar mensen echt verbaasd over zullen zijn, is dat deze niet leuk is," legde Holland uit aan Total Film. "Deze is donker en triest, en dat zal echt impact maken. Je zult personages waar je van houdt dingen zien doormaken die je nooit zou willen dat ze deze zouden doormaken."

"Peter Parker is altijd iemand voor wie het glas halfvol is. Hij is altijd heel positief. Hij zegt altijd: 'Ik kan dit oplossen. Ik kan het.' Terwijl hij in deze film het gevoel heeft dat hij zijn gelijke heeft ontmoet," vulde Holland aan. "Hij zegt: 'Ik weet niet wat ik moet doen.' Dat was een aspect van het personage dat ik nog niet eerder had gezien."

Spider-Man: No Way Home zie je vanaf 16 december in de Nederlandse bioscopen. Hieronder een nieuwe foto, via Total Film, met ook Alfred Molina's Doctor Octopus.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair