Scifi-film 'War Machine' komt er van 'Expendables'-regisseur

Scifi-film 'War Machine' komt er van 'Expendables'-regisseur

Nee, niet een Marvel-film of de Brad Pitt-film.

De afgelopen jaren zien de Marvel-fans regelmatig het personage War Machine over het witte doek vliegen en even geleden zagen we Brad Pitt in de satirische oorlogsfilm War Machine op Netflix. Nu is er een compleet ander project in de maak, ook met de titel War Machine.

Het is namelijk The Hitman's Bodyguard-regisseur Patrick Hughes die aan de slag gaat met een film met die titel. Het is filmstudio Lionsgate Films die volgens Variety de regisseur steunt in zijn poging om het script te schrijven en de film te regisseren.

Scifi-film War Machine
"Patrick is gewoon een van de beste actieregisseurs van vandaag de dag. Wat zijn films onderscheidt, is zijn focus op personages die de chaos overzien. Hij kwam naar ons met een geweldig origineel idee en we zijn verheugd om het te begeleiden met Patrick in de bestuurdersstoel,' zei Lionsgate President van productie Erin Westerman.

En dat klinkt altijd goed, een origineel idee. Overigens is er niets over het plot bekend en de cast moet nog gevonden worden.

Van Hughes zagen we in het verleden ook The Expendables 3 en Red Hill en zijn volgende film verschijnt volgend jaar augustus: de actiekomedie The Man from Toronto met onder meer Kaley Cuoco, Woody Harrelson en Kevin Hart.

NieuwsFilm

meest populair