Eerste blik ambitieuze liveaction 'Gundam'-robotfilm van Netflix

Eerste blik ambitieuze liveaction 'Gundam'-robotfilm van Netflix

De enorme robotfilm komt tzt naar de streamingdienst.

Tijdens het evenement Netflix Festival Japan 2021 heeft de streamingdienst concept-art onthuld voor de geplande live action-film over de Japanse robotfranchise de in 1979 het licht zag. De film moet een van de grootste producties van de dienst worden.

Het project werd in 2018 door Legendary Pictures en animatiestudio Sunrise aangekondigd tijdens de Anime Expo. Comicbook-schrijver Brian K. Vaughan (Lost, Under the Dome) werd toen ingehuurd voor het script en als uitvoerend producent.

Eerder dit jaar werd duidelijk dat Legendary de film in samenwerking met Netflix gaat maken en dat Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island, The Kings of Summer) de regisseur is van de film. En daarmee lijkt de grote robotfilm in goede handen.

Eerste blik op Gundam-film
Hieronder zie je de eerste blik op Gundam met een robot die door het vuur stapt. Het concept komt van visuele effecten-studio Industrial Light & Magic.

De film zou zich richten op de Gundam-serie Mobile Suit Gundam en een datum is er nog niet aangezien het project nog redelijk in de kinderschoenen zou staan.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair