Opmerkelijke Vampiro geschrapt uit 'Eternals'

Opmerkelijke Vampiro geschrapt uit 'Eternals'

Eternals had nog voller kunnen zitten.

In de nieuwste Marvel-film Eternals was geen enkel bekend gezicht te zien. Ondanks dat heel wat namen van bestaande personages werden genoemd, kregen we enkel nieuwe personages te zien. Nu blijkt dat we bijna ook Vampiro hadden gekregen.

Recent werd duidelijk dat er oorspronkelijk niet tien, maar twaalf Eternals waren op aarde. Regisseur Chloé Zhao en haar team moesten er twee schrappen. Tijdens Deadline's Hero Nation Podcast lieten schrijvers Ryan en Kaz Firpo de naam van één van de geschrapte personages vallen.

Vampiro bijna in Eternals
"Er waren twee Eternals waar we heel veel van hielden. Ze kwamen ver in het proces," legde Kaz uit. "We kregen een map toen we begonnen. Ryan en ik gingen zitten en bladerden door de pagina's en kozen degenen waarvan we dachten dat ze de wereld het beste konden weerspiegelen, wiens krachten het meest interessant en meeslepend waren."

"Een dozijn is een mooi aantal, en kozen daarom voor dat aantal," zei de schrijver. "En we zeiden, 'dat zijn nogal wat mensen die we nog nooit eerder hebben ontmoet.' Dus we gebruikten ze in de eerste versie van het script. Toen was het van, 'oké, maar laten we er maar tien gebruiken.' Vampiro was een van de twee die moesten afvallen, een favoriet van producent Nate Moore."

Vampiro is een Eternal die professioneel worstelaar wordt nadat hij afstand neemt van zijn soortgenoten. Hij heeft uiteraard bovenmenselijke kracht en kan vliegen. Zijn hoektanden zijn als die van een vampier, maar het niet bekend of hij ze ook zo gebruikt.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair