Deze acteur wil dat Johnny Depp terugkeert in 'Pirates of the Caribbean'

Deze acteur wil dat Johnny Depp terugkeert in 'Pirates of the Caribbean'

En gek is dat uiteraard niet. Depp is voor velen Pirates of the Caribbean.

Walt Disney schijnt te werken aan een nieuwe Pirates of the Caribbean-film waarin actrice Margot Robbie de hoofdrol gaat krijgen. Het lijkt er verdacht veel op dat zij het personage Red gaat spelen, maar de afgelopen tijd horen we maar weinig over de franchise.

Uiteraard is het Johnny Depp die eigenhandig een succes maakte van de piratenfilmreeks. Of er ooit vijf films zouden zijn verschenen zonder Depp, is waarschijnlijk een makkelijk te beantwoorden vraag. Waarschijnlijk niet. Depp en zijn personage Jack Sparrow vormen namelijk de basis van het succes.

Keert Depp toch nog terug?
De kans lijkt klein, maar mocht Depp goed uit het juridische gevecht met zijn ex Amber Heard komen, dan zijn er mogelijk nog kansen. De vraag is dan uiteraard ook nog of Depp er zelf nog wel zin in heeft. Acteur Kevin McNally ziet Depps terugkeer sowieso zitten.

"Ik heb nog nooit iets van een duistere kant aan Johnny gezien. Ik zie een groot humanitair en een mooi mens. Ik zie geen enkele belemmering voor hem om terug te komen en Jack Sparrow te spelen," zei McNally tegenover The Express. De acteur speelt het personage Joshamee Gibbs, in de films Sparrows vriend.

"Ik denk dat er een algemeen gevoel is dat er zonder Jack geen Pirates-franchise is. En daar zit waarschijnlijk veel waarheid in," aldus McNally. Wat zeg jij?

NieuwsFilm

meest populair