Gewaagde Wolverine: de toekomstige filmversie?

Gewaagde Wolverine: de toekomstige filmversie?

Marvel Studios zal Wolverine vroeg of laat introduceren.

Met de komst van het Multiverse is het nog maar de vraag hoe Marvel Studios omgaat met de nog redelijk recent verkregen rechten van de X-Men personages. Een van de belangrijkste figuren uit die subwereld is uiteraard Wolverine.

Jarenlang werd de rol gespeeld door Hugh Jackman en ondanks dat niet uitgesloten is dat Jackman nog een keer in de huid van Logan stapt, is de kans groot dat hij de rol niet doorlopend zal gaan invullen.

Gewaarde Wolverine op cover van comic
De strips over Wolverine kunnen altijd iets weggeven over de toekomstige filmversie van het personage, al hoeft dat uiteraard niet. De website Screen Rant heeft nu een cover uit 2003 opgedoken die destijds behoorlijk wat stof deed opwaaien.

Op de cover zien we een nogal ruige Wolverine en in de voorgrond zien we klaarblijkelijk naakte Nightcrawler. De comic Wolverine #6 van schrijver Greg Rucka kreeg een cover van Esad Ribic en onbedoeld lijkt het beeld iets te suggereren.

"Let ook op de plaatsing van de bierfles. Ik was ooit bij een show waar ik Esad vroeg naar de cover. Esad is een grote, vrolijke man met een leuk en gekkig gevoel voor humor. Hij keek me alleen maar aan. En toen glimlachte hij. En de glimlach werd groter. En groter. En hij zei: 'En niemand bij Marvel merkte het!' En toen kon hij niet stoppen met lachen," zei Rucka in 2015 over de cover.

De toekomstige Wolverinne
Hoe Marvel Studios ook met Wolverine omgaat, ze hebben enorm veel materiaal om inspiratie uit te halen. Wolverine verscheen namelijk in 1974 voor het eerst in een strip van Marvel Comics. Heb jij al een idee voor de volgende Wolverine?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair