'The Batman' is wanhopig en niet veel beter dan een seriemoordenaar

'The Batman' is wanhopig en niet veel beter dan een seriemoordenaar

Dat is pas een harde synopsis.

Warner Bros. UK heeft een nieuwe synopsis vrijgegeven voor Matt Reeves' The Batman Die teaset de aanwezigheid van een gedesillusioneerde en wanhopige Dark Knight.

De nieuwe synopsis laat zien dat deze versie van The Batman een behoorlijk opmerkelijke gaat zijn. Eentje die het helemaal kwijt lijkt te zijn, nog meer dan een aantal van de eerdere incarnaties.

The Batman-synopsis
De trailers van The Batman leidden al tot speculatie dat Robert Pattinson een nog gewelddadigere versie van Batman speelt dan we gewend zijn. Vooral de laatste trailer toonde een Batman die worstelt zich in te houden terwijl hij het opneemt tegen de moordlustige Riddler.

Dat blijkt eens te meer uit de nieuwe synopsis:

The Batman is een edgy, actierijke thriller die Batman in zijn vroege jaren laat zien. Hij worstelt om zijn woede met rechtvaardigheid te balanceren, terwijl hij een onthutsend mysterie dat Gotham terroriseert onderzoekt. Robert Pattinson levert een rauwe, intense versie van Batman - een gedesillusioneerde, wanhopige burgerwacht die zich begint te realiseren dat de woede die hem zo consumeert, hem niet beter maakt dan de meedogenloze seriemoordenaar op wie hij jaagt."

Dat interne conflict van Batman, wordt dus duidelijk centraler gesteld dan we gewend zijn van eerdere incarnaties.

NieuwsFilm

meest populair