'Eternals' heeft een geheim Marvel-debuut: dit moet je weten

'Eternals' heeft een geheim Marvel-debuut: dit moet je weten

Let op: bevat spoilers!

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Bij de wereldpremière van Eternals was er heel wat kritiek toen een aantal journalisten de verrassing aan het einde van de film verklapten. Zij onthulden dat Harry Styles te zien is als de broer van Thanos, Starfox. Maar er is een veel groter debuut in Eternals.

In de laatste scène van Eternals, helemaal aan het einde van de aftiteling, maakt een mysterieuze Marvel-held zijn debuut: Blade!

Blade in het MCU
De beroemde vampierjager van Marvel is heel kort te horen in de film. Dat bevestigde regisseur Chloe Zhao tijdens een interview met de site Fandom. Het moment waarop Blade zijn debuut maakt, is overigens enkel met stemgeluid.

We zien hoe Dane Whitman kijkt naar een grote kist met zijn familiewapen erop. Dane moet zichzelf motiveren om de kist te openen, en treft daarin een zwaard aan. Hij vertaalt de woorden die binnen in de kist gegraveerd staan: "Death is my reward". Nadat hij wat moed verzameld heeft en op het punt staat het zwaard op te pakken, horen we iemand zeggen:

"Weet u zeker dat u daar klaar voor bent, Mr. Whitman?"

Zhao vertelde dat dit niemand minder dan Mahershala Ali als Blade is. "Dat was de stem van een van mijn favoriete superhelden, Mr. Blade zelf. Blade, Blade, Blade, yeah!" We moeten nog even op hem wachten verder. "Ik weet niet wat ze doen met de film, maar Mahershala is briljant. Het wordt episch."

NieuwsFilm

meest populair