Vervolg 'Army of the Dead' doet het anders dan zijn voorganger

Vervolg 'Army of the Dead' doet het anders dan zijn voorganger

Zack Snyder laat weten dat de volgende film een ander genre aanboort.

Regisseur Zack Snyder zegt dat Planet of the Dead, het vervolg op Army of the Dead dat hij voor Netflix ontwikkelt, een scifi-actiefilm met horrorelementen moet worden. Dat is dus iets anders dan de eerste film in de reeks.

Afgelopen weekend lanceerde Netflix Army of Thieves, de prequel op Army of the Dead. En komt dus met een vervolg dat geregisseerd zal worden door Snyder. Maar dat wordt wel een heel andere film dan de eerste.

Planet of the Dead
Waar Army of the Dead zich in Las Vegas afspeelde, is Planet of the Dead een film waarin de mensheid wereldwijd wordt geconfronteerd met de zombieplaag.

Snyder vertelde tijdens een interview met Variety dat zijn film voor een ander genre kiest, net als Army of Thieves dat deed. Hij wil graag sciencefiction een prominentere plek geven in de franchise, en komt tegelijk met horror:

"Shay [Hatten] en ik hebben het gehad over het vervolg op Army of the Dead. We denken eraan om er een scifi-actiefilm met horrorelementen van te maken. Dat is een leuk genre, en waarschijnlijk zetten we een overval centraal," aldus Snyder.

NieuwsFilm

meest populair