Ryan Reynolds heeft een heel korte update voor 'Deadpool'-fans

Ryan Reynolds heeft een heel korte update voor 'Deadpool'-fans

Waar blijft Deadpool 3?

Marvel Studios bevestigde enige tijd geleden al dat er een derde film komt over Deadpool. Die Die film moet het personage naar het Marvel Cinematic Universe brengen.

Hoewel we weten dat Marvel Studios intern zelfs een releasedatum heeft voor de film, blijft het opmerkelijk stil rond de productie. Acteur Ryan Reynolds krijgt natuurlijk vragen over het project, en laat weten dat hij er vrolijk aan doorwerkt. En hij hoopt snel nieuws voor ons te hebben.

Nog weinig te melden
"We werken eraan. Ik kan er niet echt op reageren," aldus Reynolds. Die vervolgens nog toevoegde "hopelijk snel" meer te kunnen vertellen.

Afgelopen augustus vertelde Marvel-baas Kevin Feige dat de filmstudio plannen heeft voor de derde solofilm over Reynolds' superheld. Maar sindsdien heeft Marvel Studios al zijn films uitgesteld en besloot Reynolds voorlopig even met pauze te gaan.

Hoe dan ook werkt de acteur op dit moment samen met de zussen Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin aan het scenario van de derde Deadpool. Een releasedatum is dus nog niet bekend gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair