Eerste recensies 'Red Notice': de duurste Netflix-film ooit wordt keihard afgebrand

Eerste recensies 'Red Notice': de duurste Netflix-film ooit wordt keihard afgebrand

De film met Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds lijkt een enorme flop.

Netflix zet op 12 november Red Notice online. Het is de duurste film die de streamingdienst ooit maakte, met hoofdrollen voor Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot. Gisteravond was de wereldpremière en dus zijn er nu de eerste recensies.

Red Notice was ooit het onderwerp van een felle biedingsoorlog tussen filmstudio's. Een strijd die gewonnen werd door Netflix, dat hoopt hiermee een franchise uit te kunnen bouwen. Maar of dat gaat gebeuren hangt af van de kijkcijfers.

De eerste recensies
Vandaag hebben we de eerste recensies van de film, waarin we zien hoe een FBI-agent met behulp van een kunstdief jaagt op een andere kunstdief. Of de film geslaagd is?

IGN: "Hoewel dit neergezet wordt als een nieuwe franchise, is er niets dat enige urgentie of opwinding opbouwt om op meer avonturen te gaan met dit trio."

The Guardian: "Er zit iets zo zielloos en oneffectiefs aan het agressief onnodige Red Notice, dat het zich bijna laat aanzien als de nabootsing van een Hollywood-blockbuster, alsof een bot de afgelopen 20 jaar aan studiofilms heeft geconsumeerd en dit uitgespuugd heeft als experiment. Niemand verwacht dat dit soort films het spel gaan veranderen, maar ze zouden op z'n minst mee moeten kunnen spelen."

CinemaBlend: "Red Notice is veel leuker en opwindender dan je zou denken."

Digital Spy: "Het eindproduct voldoet niet aan de verwachtingen. Wat een heerlijk mondiaal avontuur zou moeten zijn, eindigt als een saai geheel."

Slant Magazine: "De film is een levenloos samenvoegsel van verschillende actiefilms van de afgelopen vier decennia."

Mama's Geeky: "Reynolds en Johnson hebben geweldige komische chemie, maar Gadot vindt nooit haar draai. Dat gezegd hebbende, is het een leuke film dankzij de actie en buddy komedie."

NieuwsFilm

meest populair