Deze 'Lord of the Rings'-acteur kijkt de films niet meer

Deze 'Lord of the Rings'-acteur kijkt de films niet meer

Dominic Monaghan keek geen van de LOTR-films zo vaak terug.

Lange tijd werd gedacht dat het bijna niet mogelijk was om J.R.R. Tolkiens The Lord of the Rings te verfilmen. Maar Peter Jackson slaagde erin met zijn oorspronkelijke filmtrilogie, om later nog eens drie films gebaseerd op het boek The Hobbit te maken.

Hoewel de filmtrilogie enorm populair is, blijkt niet iedereen de films vaker gekeken te hebben. Acteur Dominic Monaghan, die de rol van Merry Brandybuck speelde, heeft ze lang niet zo vaak gezien als wij vermoedelijk met de feestdagen.

Helemaal niet kijken
Acteur Monaghan sprak met GameSpot en vertelde dat hij zijn herinneringen aan de The Lord of the Rings-films heel erg koester. Maar hij vindt het prima het verleden achter zich te laten.

"Ik denk er niet zoveel over na. Ik weet niet hoe gezond het voor mij is om er al te veel over te denken of bij te blijven hangen," aldus Monaghan.

"Natuurlijk hield ik ervan toen ik met het project bezig was. En ik had de ervaring, en die ervaring was heel bepalend voor grote delen van mijn leven. Maar ik heb The Lord of the Rings de afgelopen vijftien jaar of iets niet meer gezien, en ik weet niet zeker of ik ze zou moeten terugkijken. Ik ben nog altijd goede vrienden met een boel van de mensen die je erin ziet. Het is geweldig. Geweldig om een film te maken waar ik trots op ben en ik denk dat het geweldig is dat het de tand des tijds doorstaan heeft."

NieuwsFilm

meest populair