Ryan Reynolds vertelt waarom hij tijdelijk stopt met acteren

Ryan Reynolds vertelt waarom hij tijdelijk stopt met acteren

De acteur heeft tijd nodig.

Acteur Ryan Reynolds onthult de werkelijke reden achter zijn geplande pauze van het acteerwerk. Sinds de jaren 2000 is Reynolds maar druk en lijkt hij van geen ophouden te weten.

De afgelopen tijd maakte Reynolds een boel grote hits. Denk maar aan Deadpool in 2016, maar ook de film Free Guy en Detective Pikachu. En de afgelopen maanden nam hij heel wat nieuwe films op. Afgelopen oktober bleek hij er echter even klaar mee te zijn. Niet omdat hij niet meer wil, maar hij vertelde wel dat het een ideaal moment was om "een kleine sabbatical" te nemen.

Waarom eigenlijk?
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter, vertelde Reynolds waarom hij even stopt met zijn acteerwerk. Hij blijkt het vooral te zien als "een kans om thuis te zijn".

Reynolds onthulde dat hij tot eind volgende zomer pauze heeft, en vooral meer tijd door wil brengen met zijn familie. En hij wil wat meer ruimte bouwen voor zijn leven:

"Ik wil wat meer ruimte bouwen voor mijn familie, en meer tijd met hen doorbrengen. Je krijgt die tijd niet echt terug," aldus Reynolds. "Ik denk dat ik waarschijnlijk tot eind van de zomer even geen films op ga nemen. Het biedt mij de kans om thuis te zijn."

NieuwsFilm

meest populair