Dit is hoe het ervoor staat met Tom Holland's nieuwe 'Spider-Man' contract

Dit is hoe het ervoor staat met Tom Holland's nieuwe 'Spider-Man' contract

Hij is nu in gesprek over meer Spider-Man!

Tom Holland's Peter Parker, a.k.a. Spider-Man is vermoedelijk een van de meest populaire superhelden die je in het Marvel Cinematic Universe kunt zien. De grote liefde van fans voor de acteur en zijn personage werd heel duidelijk toen we er in 2019 ineens achterkwamen dat Sony Pictures en Marvel Studios geen deal meer hadden.

De grote wereldwijde schok leidde ertoe dat de acteur uiteindelijk toch weer in het MCU mocht blijven spelen. Maar de film Spider-Man: No Way Home doet dienst als einde van de solo-trilogie voor Holland en is ook de laatste Marvel-film in zijn contract. Nu horen we wat er aan de hand is.

Meer Spider-Man
Small Screen claimt dat Holland heel graag weer terug zou willen keren als Spider-Man. Maar hij wil tegelijk niet als typetje gecast worden en meer tijd om andere rollen na te jagen.

Sony wil juist meer maken samen met Holland, en hem "in elke mogelijke SpiderVerse-film denkbaar zetten". Kevin Feige zou het iets anders aanvliegen volgens de anonieme bronnen van de site Small Screen, en juist vinden dat 'less is more' geldt voor Spider-Man.

Wat de toekomst brengt voor Holland als Spider-Man is niet helemaal zeker. Op de lange termijn zou Marvel Studios willen dat hij als een jonge Tony Stark is. Zodoende zou hij cameo's krijgen in diverse andere MCU-projecten.

Maar dan moet Holland wel tekenen voor meer Spider-Man.

NieuwsFilm

meest populair