Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

White House Down (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, e.a. | Te zien op: Netflix / Veronica (20:30 uur)
John Cale wordt niet aangenomen voor zijn droombaan als beveiliger van president James Sawyer. Omdat hij zijn dochtertje niet wil teleurstellen met dit slechte nieuws, neemt hij haar mee naar het Witte Huis voor een rondleiding. Juist op dat moment vindt een aanval van zwaarbewapende militairen plaats. Het lot van de president ligt daardoor ineens in de handen van Cale.


Lees ook:



A Million Little Pieces (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Taylor-Johnson | Cast: Aaron Taylor-Johnson, Odessa Young, Billy Bob Thornton, e.a. | Te zien op: Prime Video
Crackjunkie James Frey heeft het zo bont gemaakt dat zijn broer hem laat opnemen in een afkickkliniek. Daar moet hij eerst, net als iedere verslaafde, zijn problemen onder ogen willen zien. Het afkicken is zwaar, maar James werkt zich er, mede dankzij de steun van zijn medepatiënten, doorheen.

Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a. | Te zien op: Prime Video / Ziggo Movies & Series
De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken gefascineerd door de rijke familie Park en proberen een manier te vinden om van hun luxueuze bestaan te kunnen profiteren. Stap voor stap weten ze bij die familie binnen te dringen. Maar dan dreigt een onverwacht voorval alles te verpesten.

NieuwsFilm

meest populair