Chris Pratt gaat na Star-Lord voor een iconisch stripfiguur

Chris Pratt gaat na Star-Lord voor een iconisch stripfiguur

De Hollywoodster pakt weer een stemrol.

Hollywoodacteur Chris Pratt dook al in heel wat franchises op. Uiteraard is hij Star-Lord in het Marvel Cinematic Universe en Owen in de Jurassic World-films. Daarnaast was hij te horen als Emmet in de The Lego Movie-films.

En zo leende hij zijn stem nog redelijk recent aan een andere animatiefilm, namelijk aan Barley Lightfoot in Onward van Pixar. In de toekomst horen we zijn stem in nog veel meer grote animatiefilms.

Chris Pratt wordt Garfield
Via Variety wordt duidelijk dat Alcon Entertainment en Sony Pictures een animatiefilm gepland hebben over de oranje kat Garfield en dat Pratt heeft getekend voor de stem van Garfield. De regie moet van Mark Dindal (Chicken Little) komen, met een script van David Reynolds (Finding Nemo).

Alweer zo'n 15 jaar geleden verschenen er twee live action-animatiefilms rond het stripfiguur van Jim Davis. De luie, lastige kat met enig overgewicht en droge humor kreeg in Garfield (2004) en Garfield: A Tail of Two Kitties (2006) de stem van Bill Murray.

Ook nog Mario!
Overigens werd even geleden duidelijk dat Pratt de stem inspreekt van het personage Mario in de animatiefilm Super Mario Bros. van Illumination en Universal Pictures, die eind 2022 moet verschijnen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair