Monsterlijke ramp voltrekt zich in trailer rampenfilm 'Moonfall'

Monsterlijke ramp voltrekt zich in trailer rampenfilm 'Moonfall'

Halle Berry, Patrick Wilson en John Bradley redden de aarde van schurkachtige maan.

Er zijn mensen die denken dat de aarde plat is en er zijn mensen die denken dat de mens nooit op de maan heeft gestaan. Regisseur Roland Emmerich (2012, The Day After Tomorrow) probeert je begin februari doen te geloven dat de maan stiekem een soort van verwoestend ruimtevoertuig is.

Even geleden leek het er nog op dat de maan slechts uit zijn baan raakte en daardoor op koers was de aarde te raken. Nu blijkt dat de maan niet een maan is, maar een soort van enorm voertuig dat andere plannen heeft met de aarde: de zesde uitroeiing van het leven op onze planeet.

Nieuwe trailer rampenfilm Moonfall
In de film zien we hoe NASA executive en voormalig astronaut Jo Fowler (Halle Berry) ervan overtuigd dat zij de aarde kan redden van vernietiging, maar ze kan maar twee bondgenoten vinden die haar geloven. Samen met voormalig astronaut Brian Harper (Patrick Wilson) en complotdenker K.C. Houseman (John Bradley) vertrekt ze op een laatste, wanhopige missie de ruimte in. Al snel komen ze erachter dat de maan niet is wat we denken.

Andere rollen zijn voor Charlie Plummer, Donald Sutherland, Michael Peña en Eme Ikwuakor en vanaf 3 februari zie je Moonfall in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair