Vet! 'Star Wars' onthult terugkeer van Boba Fett in eerste trailer 'The Book of Boba Fett'

Vet! 'Star Wars' onthult terugkeer van Boba Fett in eerste trailer 'The Book of Boba Fett'

De serie The Book of Boba Fett komt in december naar Disney+.

Boba Fett is terug in het sterrenstelsel ver, ver weg in de eerste beelden van Star Wars-serie The Book of Boba Fett. De show debuteert op 29 december op streamingdienst Disney+ en borduurt voort op het verhaal van The Mandalorian.

The Book of Boba Fett werd vorig jaar aan het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian aangekondigd middels een korte teaser die liet zien hoe de geharnaste premiejager (Temuera Morrison) samen met cyborg-moordenares Fennec Shang (Ming-Na Wen) de troon van Jabba the Hutt veroverde.

De eerste trailer
De eerste trailer laat alvast iets van het verhaal van The Book of Boba Fett zien. De serie heeft vier regisseurs, en wordt vooral gemaakt door Robert Rodriguez. Een deel van de afleveringen is gemaakt door Jon Favreau, Dave Filoni en Bryce Dallas Howard.

Samen geven zij ons een indruk van het verleden en de toekomst van Boba Fett. Zo krijgen we te zien wat er met hem gebeurd is na The Empire Strikes Back en zien we hem gerechtigheid zoeken op Tatooine.

Hieronder de trailer:



The Book of Boba Fett heeft ook een synopsis van Disney+ gekregen. In het eerste seizoen zien we hoe de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shang de onderwereld van het sterrenstelsel navigeren, als ze terugkeren naar het zanderige Tatooine om het territorium dat ooit van Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat was, te claimen.

Disney gaf ook een poster vrij. Die zie je onderaan dit bericht. The Book of Boba Fett is vanaf 29 december te zien.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair