'John Wick'-fan? Dan heb je deze films en series om naar uit te kijken

'John Wick'-fan? Dan heb je deze films en series om naar uit te kijken

De John Wick-franchise breidt flink uit.

John Wick bleek in 2014 een hit. Ondanks een relatief bescheiden budget, slaagde de Keanu Reeves-film aan de wereldwijde box office en werd een nieuwe franchise gelanceerd.

De afgelopen jaren zagen we drie films verschijnen, waarbij John Wick: Chapter 3 - Parabellum, de meest recente toevoeging was. Lionsgate gunt John Wick voorlopig ook geen pensioen, want de franchise breidt flink uit.

John Wick-toekomst
We zetten alle nieuwe toevoegingen die we verwachten op een rij.

John Wick: Chapter 4: Er is een vierde film aangekondigd, die op 27 mei 2022 in de bioscoop moet draaien. De productie werd flink uitgesteld vanwege corona, want eigenlijk had de film in mei 2021 te zien moeten zijn. Gelukkig werden afgelopen oktober de opnames afgerond en kunnen we de film echt verwachten. Waar de film over gaat is niet zeker, al weten we dat het verhaal de draad oppakt na het cliffhanger-einde van de vorige film, toen Winston John leek te verraden. Wick gaat vechten tegen de High Table.

John Wick: Chapter 5: Deze vijfde film zou back-to-back met John Wick: Chapter 4 opgenomen worden. Dat ging niet door, maar de film is wel alvast besteld. Het is niet bekend of dit de gewelddadige zwanenzang van Wick zal worden.

The Continental: Deze serie werd in 2017 aangekondigd en draait om de hotelketen van de High Table. Die hotels bieden onderdak aan huurlingen die werken voor de High Table en dienen als neutraal grondgebied. De serie, die uit drie 90 minuten durende afleveringen zal bestaan, volgt een jonge Winston.

Ballerina: Deze spin-off is al besteld en Ana de Armas zou in gesprek zijn voor de hoofdrol. Volgens de synopsis is de hoofdpersoon een weeskind, en moordenares, die wraak wil nemen op de moordenaars van haar ouders.

NieuwsFilm

meest populair